当前位置:首页 > 手机软件 > 浏览器 > Still Here
Still Here

Still Here

5
安卓下载 苹果下载
Still Here

软件类型:浏览器 当前版本:v5.3.51 文件大小:90.52M

更新时间:2021-08-20

软件介绍

Still Here

I sorgens dybeste mørke begynder man at tillægge små ting større mening. En solstråle der rammer ens ansigt, eller en sommerfugl der lander på ens knæ, som om den vil fortælle noget fra en anden verden. På den måde kan små ting vi ikke før har tillagt nogen betydning, pludselig blive til små tegn på, at dem vi elskede og mistede måske stadig er her med os.

Still Here er en interaktiv historiefortælling, der handler om at håndtere sorg og hvordan de små ting i livet, kan hjælpe os mennesker med at arbejde os ud af denne sorg. Som spiller skal man udforske parret Mark og Susies liv ved at interagere med forskellige objekter i lejligheden. Jo mere af deres liv man får afsløret, jo tættere kommer man på at hjælpe Mark ud af sorgens mørke, så han kan lukke lyset ind i sit liv igen.

Året er 1998. I en lejlighed sidder Mark og stirrer tomt frem for sig. Han er fanget i sin sorg. Det er nu tre måneder siden hans kæreste, Susie, gik bort. Marks sorg har manifesteret sig som en mørk tåge, der skal beskytte ham mod de smertefulde minder der er i lejligheden. Minder om det liv de havde sammen.
Susies sjæl genopstår som en lille lysende natsværmer, hvis mål er at nå ind til Mark og blive det lille glimt af håb, der skal til for at hjælpe ham ud af hans dybe sorg. For at hjælpe ham, må hun genoplive de minder de har haft sammen. Minderne er knyttet til forskellige ting i deres lejlighed. Ved at genopleve minderne bringer hun lyset tilbage i lejligheden og kommer tættere Mark.

 Still Here appcom.dadiu.team1.still?from=spi-desc

软件标签
新游速递
 • 1
  别动我的兵

  别动我的兵

  动作冒险 /250.74M

  下载

  别动我的兵

 • 2
  儿童美甲

  儿童美甲

  角色扮演 /29.08M

  下载

  儿童美甲

 • 3
  叠砖块3D

  叠砖块3D

  角色扮演 /31.17M

  下载

  叠砖块3D

 • 4
  滚筒

  滚筒

  棋牌互娱 /1.97M

  下载

  滚筒

 • 5
  艾尔

  艾尔

  飞行射击 /653.11M

  下载

  艾尔

 • 6
  战地之狼

  战地之狼

  棋牌互娱 /24.45M

  下载

  战地之狼

 • 7
  荒芜2

  荒芜2

  动作冒险 /358.63M

  下载

  荒芜2

 • 8
  我家的肉嘟嘟死神

  我家的肉嘟嘟死神

  体育竞技 /48.38M

  下载

  我家的肉嘟嘟死神